VI. ОТКАЗ

Чл. 10. Поръчана стока може да бъде върната при ненарушен търговски вид от страна на Потребителя в срок до 14  дни от получаването на стоката, като транспортните разходи са за сметка на Потребителя. За целта Потребителят трябва да изпрати следните данни на имейл office@parfumier.bg: Номер на поръчка, Имена на клиент, Телефон за връзка, IBAN, Титуляр на сметката, Наименование на продукт, който подлежи на връщане. Възстановяването на заплатената сума се извършва в 30-дневен срок, считано от датата на прекратяване на договора за дистанционна продажба от страна на Потребителя.

1. Връщане на закупена стока може бъде направена в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката.

2. Стоката се изпраща на адреса на фирмата в Димитровград, като разходите по транспорта до фирмата, се покриват от клиента.

3. 100% възстановяване на парите се извършава по банков път, след като стоката бъде върната със стокова разписка (касова бележка) и проверена от наш служител, само при условие, че не е нарушен търговския вид или целостта на стоката (разкъсана опаковка, премахнати етикети и други) , в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

4. При констатация на нарушен търговски вид или следи от употреба, може да бъде предоставена само частична компенсация.

6. При липса на предварително уведомяване за връщане на стока, Парфюмиер си запазва правото си да откаже рекламация.

7. При спор, който не може да бъде решен съвместно с нашия онлайн магазин, може да се обърнете към сайта на КЗП или ОРС.


Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки