Parfumier.bg e онлайн магазин за оригинална маркова парфюмерия, който стартира своята дейност през 2019 година. Ние следваме  един нов, по-модерен подход в търговията с парфюмерия, придружен с чиста визия, ясна и точна информация за продуктите, корекност и ангажираност към нашите клиенти.

Ние имаме особено отношение към ароматите, с повече от 20 години опит зад гърба си, нашият екип е на ваше разположение за всякакви въпроси и коментари относно дейноста и асортимента, които предлагаме. Имаме отличен поглед върху новите трендове, следим и ежедневно актуализираме цените си за да можем да предложим на вас, нашите клиенти най-доброто. За нас качественото обслужване е комплексно, затова се стремим да обработваме вашите поръчки в най-кратък срок с особено внимание към детайла.

Нашият асортимнет включва мъжки, дамски и унисекс ухания дело на добре познати дизайнери. В нашият уеб сайт: www.parfumier.bg , можете да откриете както парфюми, така и тестери, деодоранти, козметика за тяло и подаръчни комплекти.

За нас е удоволсвтие да контакуваме с вас, изграждайки устойчиви отновшения и доверие. Не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти.

Очакваме Ви!

Поздрави,

Екипът на Parfumier.bg


Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки